Welke mogelijkheden zijn er nog meer?

Behalve reguliere emotief therapie sessies en regressiesessies, bied ik ook aan:

  • Bewustwording van en omgaan met hoogsensitiveit. Valkuilen, mogelijkheden en handvatten. Een programma dat wordt toegespitst op jouw vraag.

 

  • Er zijn verschillende mogelijkheden binnen de Zielsregressies:- De Reis naar het Innerlijke Universum en de Mystieke Ruimte van je Hart: een mooie, op meditatie gebaseerde regressie die je in contact laat komen met je diepste Zijn. Je krijgt helder wat je diepste levenswens is en hoe je die voor jezelf kunt verwezenlijken. Je kunt ook op zoek naar je talenten en wat je tot op heden heeft tegengehouden om ze te ontwikkelen. Het kan helder worden wat de verbinding is tussen je vorige levens en dat van nu; de rode draad door levens heen. Net als bij een reguliere regressiesessie, bepaal jij wat er gebeurt en daarom kan er nog veel meer naar boven komen tijdens een Reis naar het Innerlijke Universum.- De Zielsprogressiesessie: vanuit een hele diepe trance leid ik je naar de oorsprong van je ziel. Je zult je Spirituele Gids, je Zielengroep en de Raad van Wijzen ontmoeten. Een Zielsprogressiesessie laat je een diep gevoel van vrede, liefde en blijdschap ervaren. Deze sessies zijn gericht op inzicht en persoonlijke en spirituele ontwikkeling en niet op traumaverwerking. Dat is de reden dat je eerst een introductiesessie doet naar een vorig leven; zo kun je opruimen wat er in de weg staat om een Zielsprogressiesessie volledig te kunnen ervaren

 

  • NP MDT (New Paradigm of Multi Dimensional Transformation, voorheen Shamballa): een weekendcursus, volledig bestaand uit meditaties. Je zuivert je systeem en maakt contact met de Lichtenergie. New Paradigm MDT is een systeem dat transformerend is, dat mensen helpt vrij van angst te worden, in hun kracht te stappen en steeds meer te leven vanuit hun ware essentie. Deze transformatie heeft tevens een helend effect op het individu en als bijkomend gevolg maakt het hun mogelijk de energieën door te geven aan anderen wat ook een helende werking kan hebben voor hen. Deze helende werking kan zijn op fysiek, emotioneel of psychisch niveau.
    Deze cursus geef ik in het voorjaar en gaat door bij voldoende deelname. Prijs op aanvraag. Aan het einde van de cursus krijg je een certificaat met daarop je persoonlijke, unieke therapeutnummer. Er zijn twee weekends, die met een ruime tussenperiode bezocht kunnen worden. Aan het einde van het tweede weekend mag je zelf de cursus gaan geven.

 

  • Bachbloesemremedie: een flesje met daarin bronwater met druppels alcohol, waar de trilling van bloesems in verwerkt zit met verschillende eigenschappen van mensen. Bachbloesemremedies zijn ideaal om je proces te ondersteunen. Je zou ze ‘homeopathie voor de emotie’ kunnen noemen. De bekendste is de Rescue Remedy, al zijn de mogelijkheden veel uitgebreider dan alleen omgaan met stress!